Termeni și condiții

Ultima actualizare: 27 ianuarie 2015

Vă rugăm să citiți acești Termeni și condiții cu atenție înainte de a utiliza site-ul http://www.mesagerulsperantei.ro/, operat de Mesagerul Speranței.

Accesul la și utilizarea Serviciului este condiționată de acceptarea și respectarea acestor termeni. Termenii se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau utilizează Serviciul.

Prin accesarea sau utilizarea Serviciului sunteți de acord să respectați acești termeni. Dacă nu sunteți de acord cu orice parte a termenilor, atunci nu au dreptul să acceseze serviciul.

Link-uri spre alte site-uri web

Serviciul nostru poate conține link-uri către site-uri Web sau servicii de la terți care nu sunt deținute sau controlate de Mesagerul Speranței.

Mesagerul Speranței nu are nici un control asupra, și nu își asumă nici o responsabilitate pentru continutul, politicile de confidentialitate sau practicile de orice site-uri Web sau servicii terță parte. Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca Mesagerul Speranței nu va fi responsabil sau răspunzător, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in orice astfel de continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin orice astfel de site-uri web sau servicii.

Vă sfătuim să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale site-urilor Web sau servicii de la terțe părți pe care le vizitați.

Terminare

Putem termina sau suspenda accesul la serviciul nostru imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, din orice motiv, inclusiv, fără limitare, dacă ați încălcat Termenii.

Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiesc reziliere vor supraviețui încetării, inclusiv, fără limitare, dispozițiile de proprietate, conditii legale de garanție, indemnizație și limitările de răspundere.

Legea în vigoare

Acești Termeni vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România, fără a ține cont de conflictul de dispozițiile de drept.

Incapacitatea noastra de a pune în aplicare orice drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerată o renunțare a acestor drepturi. Dacă orice prevedere a acestor Termeni este socotită a fi invalidă sau inaplicabilă de către o instanță, restul prevederilor acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord între noi cu privire la serviciul nostru, și elimină și înlocuiesc orice acorduri anterioare, să avem între noi în ceea ce privește Serviciul.

Modificări

Ne rezervam dreptul, la discreția noastră, de a modifica sau înlocui acești termeni în orice moment. În cazul în care o revizuire este semnificativ, vom încerca să asigure cel puțin 15 zile înainte de noi termeni care au efect. Ce reprezintă o schimbare material va fi stabilit la discreția noastră.

Prin continuarea a accesa sau utiliza serviciul nostru după aceste revizuiri intra în vigoare, sunteți de acord să respectați termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noile condiții, vă rugăm să încetați folosirea Serviciului.

Dacă aveți întrebări despre acești termeni, vă rugăm să ne contactați.